Belajar Buat Web Ecommerce Cara Mudah dan Murah – ebook

Mari Saya Tunjukkan Anda Bagaimana Anda Boleh Membina Website Mini-Ecommerce Anda Sendiri Dalam Masa 30 Minit Dan PERCUMA!
(Tanpa Sebarang Kos)
Ya! Sama ada anda seorang peniaga dropship, peniaga bundle, peniaga makanan di tepi jalan atau dari rumah, peniaga pasar malam, peniaga ekspo, peniaga sambilan, peniaga sepenuh masa dan peniaga apa-apa sahaja.
Asalkan anda berniaga produk! (Bukan jenis perkhidmatan)

Ilmu membina website ecommerce dengan pantas dan tanpa kos ini! Mungkin.. akan menjadi ilmu yang paling berguna untuk memajukan lagi perniagaan anda !!

Lebih-lebih lagi untuk zaman pasca covid ini, yang mana, ia memaksa kita, untuk hidup dengan norma-norma baharu!
Orang ramai kini sememangnya lebih gemar dan suka membeli secara online sahaja berbanding pergi ke kedai-kedai secara fizikal untuk membeli barang!

Hatta… barangan-barangan di pasar harian pun seperti ayam, ikan dan sayur-sayuran… Ramai kini yang sudah selesa membeli secara online sahaja! Tekan-tekan di handphone! Barang terus sampai depan rumah!

Disebabkan itu, peniaga-peniaga yang ingin terus “survive”…. perlu cepat-cepat menyesuaikan diri serta perniagaan mereka dengan keadaan yang sedang berubah ini! Jika masih lagi terus berdegil dengan hanya membuka kedai di tepi jalan dan mengharapkan orang yang lalu-lalang di hadapan kedai semata-mata untuk membeli barang anda! Di khuatiri, perniagaan anda tidak akan mampu lagi untuk bertahan!

 

Pentingnya E-Commerce Untuk Bisnes Anda!

Dengan memiliki web ecommerce anda sendiri, ianya akan membuka lebih banyak peluang & harapan!

Anda tidak lagi perlu bergantung sepenuhnya kepada orang yang lalu-lalang di hadapan kedai anda! Orang-orang yang berada jauh berpuluh-puluh kilometer dari kedai anda pun masih boleh membeli dan mendapatkan produk anda! Mereka hanya perlu duduk di rumah, tekan-tekan di handphone dan kemudian, anda boleh hantarkan produk anda kepada mereka! Pasaran produk anda akan jadi lebih luas!

Dengan adanya e-commerce anda sendiri, bisnes anda juga sudah boleh beroperasi 24 jam tanpa henti. Waktu sedang tidur pun, anda masih boleh terima order dari pelanggan-pelanggan anda!

Pengurusan stok serta pelanggan juga menjadi lebih teratur! Anda boleh lihat secara nyata, berapa stok yang masih ada dan barangan apa yang sudah kehabisan stok..

Maklumat pelanggan juga lebih tersusun, anda boleh melihat status setiap pelanggan sama ada sudah membuat bayaran! Sudah menerima produk atau masih lagi sedang di proses order mereka!

Dengan mempunyai web e-commerce sendiri untuk peniagaan anda.. Ia bukan sahaja akan membantu anda mendapatkan lebih ramai pelanggan, malah ia juga akan membantu anda menguruskan perniagaan anda dengan lebih teratur dan sistematik!

Ada banyak lagi sebab mengapa anda perlu ada website e-commerce atau kedai online sendiri!
Anda boleh dapatkan ebook khas yang menerangkan tentang pelbagai lagi kelebihan memiliki website e-commerce atau kedai online anda sendiri!

 

DAPATKAN EBOOK INI SEKARANG

Don’t Stop Here

More To Explore

6 soalan dan jawapan mengenai e-book

Kami menerangkan bagaimana untuk tidak tersilap dengan pilihan Membaca hanya di atas kertas adalah mahal. Buku versi digital berharga beberapa kali lebih murah daripada edisi

Apa itu e-book: peranti atau fail

E-reader adalah peranti seperti tablet yang membolehkan anda membaca pelbagai buku dalam bentuk elektronik. E-book juga mempunyai nama lain: pembaca, buku digital, pembaca (yang terakhir,