INSTAGRAM ADS TURBO

RM60.00

BUY NOW

Apa Yang Terkandung Dalam Ebook Ini?
Di dalam ebook ini saya telah susun teknik ini secara langkah demi langkah! Dari langkah persediaan sebelum membuat iklan, hinggalah kepada panduan close sale! Berikut adalah antara isi kandungan yang terdapat di dalam ebook ini…
Sebelum anda laksanakan Teknik IG ADS TURBO ini, ada 9 benda yang anda perlu persiapkan dulu! Macam nak memasak jugalah, kena sediakan dulu bahan-bahannya siap-siap! Kalau tak nanti, kelam-kabut dan hasilnya tak berapa menjadi.
Saya juga berikan anda gambaran besar, flow.. bagaimana teknik ini berjalan dan berfungsi!.
Penyediaan Grafik!. Ini adalah langkah pertama yang penting untuk pastikan iklan yang anda buat nanti mendapat respon dan sambutan! Gambar macam mana nak guna? Ayat apa yang nak letak? Semua itu saya tunjukkan di dalam ebook ini!
Cara Setting Iklan! Ini perkara yang paling penting. Ada 5 Step untuk setting iklan yang power di Instagram Stories! Setiap langkah, saya tunjukkan dan terangkan! Anda cuma perlu follow je!
Teknik Close Sale! Bagaimana untuk close sale selepas prospek mula mesej anda!
5 Ayat Pantang! Ya! Saya kongsikan juga 5 ayat yang pantang anda gunakan sewaktu mahu close sale! Ramai peniaga yang tidak sedar terguna ayat ini dan akhirnya menyebabkan prospek terus lari dari mereka.
8 Jenis Ayat Headline Power yang boleh anda gunakan pada iklan anda untuk menarik perhatian prospek!
5 Teknik Memikat Hati Follower Agar Menjadi Pelanggan! Ya, selalunya, selepas mereka klik iklan anda, mereka tidak akan terus membeli, tetapi mereka akan follow anda terlebih dahulu! Jadi, disini pentingnya anda ketahui bagaimana untuk tarik hati mereka agar membeli produk anda!
Panduan Follow-up & Broadcast – Ayat apa nak guna untuk follow-up prospek? Apa ayat yang power dan sesuai untuk di broadcast kepada prospek? Saya share dan beri contoh ayat-ayat power uuntuk follow up dalam ebook ini!
Itulah antara isi kandungan yang terdapat di dalam ebook ini!
Sebenarnya ada banyak lagi tips-tips dan info yang menarik yang saya kongsikan di dalam ebook ini! Anda lihatlah sahaja sendiri nanti bila anda dah dapatkan ebook ini! Anda pasti teruja dengan info-info yang terdapat di dalam ebook ini!
Berminat Nak Dapatkan Ebook Ini?.
Ops! Sebelum itu! Saya minta maaf terlebih dahulu dan saya mahu berterus-terang dengan anda! Ebook ini bukanlah sesuai untuk semua orang… Antara orang yang tidak sesuai untuk mendapatkan ebook ini ialah…
Orang Yang Tidak Mahu Keluarkan Sebarang Kos Iklan Untuk Produk/ Bisnes Mereka!.
Di dalam ebook ini saya ajarkan tentang strategi membuat iklan di instagram story. Jadi, ia memerlukan anda mengeluarkan kos untuk pengiklanan. Jadi, jika anda adalah jenis orang yang langsung tiada bajet untuk beriklan dan hanya mengharapkan teknik iklan percuma sahaja untuk bisnes anda. Anda tidak digalakkan untuk mendapatkan ebook ini!
Orang Yang Sudah Tahu Semua Benda!
Ya! Ebook ini juga tidak sesuai untuk orang yang rasa diri mereka sudah tahu semua perkara. Orang yang sudah tahu semua perkara sudah pastinya tidak perlu belajar apa-apa. Jika diajar pun, mereka tidak akan belajar.. sebab mereka sudah tahu semuanya. Jadi, usah membazirkan wang anda membeli ebook ini.
Orang Yang Tidak Suka Belajar Dari Pengalaman Orang Lain!
Tidak dinafikan, ada sesetengah orang, memang tidak suka belajar dari pengalaman orang lain. Mereka mahu belajar dari pengalaman sendiri sahaja, cari info sendiri, cuba sendiri, gagal sendiri, buang masa sendiri, buang duit sendiri… dan barulah mereka akan belajar. Jika anda tergolong di golongan orang seperti ini. Anda juga tidak perlu dapatkan ebook ini dan bolehlah anda cuba-jaya sendiri!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “INSTAGRAM ADS TURBO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *