KERETA IMPORT MEWAH

RM30.00

BUY NOW

Category:

Apa Yang Terkandung Di Dalam Ebook Ini?!
Ebook ini mengandungi 13 Bab! Saya mulakan dari bab membuat research, memilih model kereta hinggalah kepada teknik memeriksa kereta dan berunding dengan penjual! Antara perkara menark yang saya kongsikan di dalam ebook ini ialah seperti…

Teknik Research – Sebelum anda mahu membeli apa-apa kereta import, anda perlulah membuat sedikit kajian terlebih dahulu tentang kereta tersebut. Berapa harganya? Apa modelnya? Apa review pembeli dan pemilik kereta tersebut? Apakah masalah yang sering dihadapi oleh kereta tersebut? Bagaimana pula dengan performance kereta tersebut? Untuk memudahkan anda, saya kongsikan 4 website yang boleh anda rujuk untuk membuat kajian serta 1 kaedah offline yang boleh anda lakukan untuk mencuba dan merasakan sendiri “feel” membawa kereta import idaman anda sebelum anda membelinya!
CBU? CKD? Recond? Apa tu? Saya terangkan maksud istilah tersebut dan apa yang perlu anda tahu dan faham apabila penjual kereta kata kereta mereka kereta import new atau import recond?
Usah tertipu dengan kereta yang berkilat! Lagi kusam warna cat.. ia sebenarnya lebih baik untuk anda! Saya terangkan muslihatnya di dalam ebook ini!
Alat Ganti? Ini juga adalah perkara yang penting dan perlu anda semak sebelum membeli apa-apa kenderaan. Saya tunjukkan 7 tempat yang boleh anda rujuk untuk menyemak sama ada kereta import pilihan anda itu mempunyai alat ganti yang mudah untuk didapatkan atau tidak jika berlaku sebarang kerosakan kelak.
Kat mana nak cari kereta import second? Saya kongsikan 4 website lubuk yang boleh anda gunakan. Ada berpuluh ribu kereta yang disenaraikan di dalam website tersebut. Tak perlu lagi membazir wang membeli suratkhabar atau majalah untuk nak cari kereta second!
Lepas dah jumpa kereta import pilihan anda… anda kenalah check! Tapi.. macam mana nak check? Hah jangan risau! Saya share 5 teknik untuk check sesebuah kereta!
Kalau semuanya ok! Masa untuk “seal the deal”, berapa deposit nak bayar? siapa nak bawa kereta check puspakom? Macam mana nak tukar nama? Macam mana pula nak buat loan? Semuanya ada saya terangkan di dalam ebook ini! Jadi, anda tidak perlu risau dan insyallah ilmu-ilmu di dalam ebook ini dapat bantu anda elakkan diri dari menjadi mangsa penipuan sesetengah penjual kereta yang tidak bertanggungjawab!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KERETA IMPORT MEWAH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *