RAHSIA 1688

RM80.00

BUY NOW

Category:

Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam ebook ini ialah…
Teknik nak cari barang dengan betul dan mudah. Ya! Nak cari barang pun ada teknik dia! Kalau bos main taip sahaja nama barang tu kat website tu, selalunya, hasil yang dipaparkan tidak banyak sebab kebanyakkan nama barang adalah dalam bahasa cina! Jadi saya ajarkan beberapa teknik yang padu supaya bos boleh jumpa barang yang bos nak tu dengan harga yang lebih murah!
Cara nak check supplier! Boleh caya ke tak supplier tu? Macam mana nak check? Ada saya sharekan caranya!
Saya bongkarkan agen terbaik yang bos boleh guna! Agen ni memang boleh percaya dan sangat profesional! Gerenti barang yang bos order selamat sampai!
Saya bagi sikit tips & teknik cara nak menjual barang yang bos dah borong dan dah sampai depan pintu rumah bos!
Apa yang lagi best! Semua benda diatas.. bos boleh buat dengan hanya menggunaan smartphone sahaja! Tak perlu dah nak pakai PC atau laptop!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RAHSIA 1688”

Your email address will not be published. Required fields are marked *